Rejestrator IP Dahua NVR4116HS-4KS3
456,00
PLN
Specyfikacja | |
---|---|
Producent | DAHUA |
Opis ogólny | Rejestrator 5W1 DAHUA XVR5216A-4KL-I3 |
Informacje dodatkowe | rejestrator hybrydowy 5w1: wsparcie 5 technologii CVBS/TVI, AHD/CVI/IP wejścia wideo: 16x CVI / AHD / TVI / CVBS / IP + 16x IP* wyjścia wideo: 1x VGA, 1x HDMI (4K UHD) AHD, CVI, TVI: 7 kl/s @ 3840x2160 (8Mpx) 12 kl/s @ 2560x1920 (5Mpx) 15 kl/s @ 2688x1520 (4Mpx) 25/30kl/s @ 1920×1080 (2Mpx) CVI Dahua: 12 kl/s @ 2880x1620 (5Mpx 16:9) IP: 25/30 kl/s* @ 3840x2160 (8Mpx) format kompresji: AI Coding/H.265+/H.265/H.264+/H.264 interfejs: 1x RS485 wejścia/wyjścia audio: 4/1 (RCA) wejścia/wyjścia alarmowe: 16/3 interfejs sieciowy: 1x Ethernet RJ45 10/100/1000Mbps obsługa dysków: 2x HDD Sata III (max. 32TB) funkcje AI: ochrona perymetryczna (2 kanały) lub wykrywanie twarzy / rozpoznawanie twarzy (2 kanały) lub SMD+ (16 kanałów) zdalne sterowanie menu OSD kamer dzięki funkcji CoC obsługa połączeń P2P Wyszukiwanie w nagraniach twarzy na podstawie max 8 wybranych zdjęć Obsługa do 10 baz danych twarzy, łącznie z 20 000 zdjęć twarzy Filtrowanie fałszywych alarmów w oparciu o rozpoznawanie osób oraz pojazdów SMD PLUS - wyszukiwanie obiektu sklasyfikowanego jako: człowiek, pojazd Kamery IP szybkoobrotowe (Speed Dome) Wejścia / wyjścia alarmowe:16 / 3 Zrzut klatki obrazu lub nagrań z archiwum na napęd USB |
Okres rękojmi w miesiącach | 36 |
Miejsce serwisowania | Serwis zewnętrzny |
Złącze HDMI | Tak |
Zgodność z Onvif | tak |
Maksymalna liczba dysków | 2 szt. |
Ilość portów USB 2.0 | 1 szt. |
Złącze VGA | Tak |
Ilość kanałów | 16 szt. |
Rodzaj dysku | SATA |
Ilość zainstalowanych dysków | 0 szt. |
Typ zasilacza | 12 V DC / 4 A |
Wymiary [W x S x G] (mm) | 375 x 287 x 53 mm |
Waga netto (kg) | 1.800 |
Zgodny typ dysków | SATA |
Ilość portów RJ-45 1GbE | 1 szt. |
Ilość portów SFP+ 10GbE | 0 szt. |
Ilość portów RJ-45 10GbE | 0 szt. |
Maksymalna pojemność urządzenia [TB] | 32 |
Pojemność zainstalowanych dysków [TB] | 0 |
Ilość portów USB 3.x | 1 szt. |
Baza SCIP | Nie |